Προϊόντα
Καλάθι Αγορών

Τρόποι Πληρωμής

Ποιοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν; Ανεξάρτητα από το εάν επέλεξες αποστολή ή παραλαβή των προϊόντων, στο ηλεκτρονικό κατάστημα boomprice.net μπορείς να πληρώσεις με:  

  • Πιστωτική κάρτα
  • Αντικαταβολή (Υποστηρίζεται μόνο για την Περιοχή της Χίου)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα boomprice.net μπορείς να πληρώσεις εύκολα και με ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας. Να λάβεις υπόψη ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο οι πιστωτικές κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Στην πληρωμή της παραγγελίας σου με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει κατά την παραλαβή να επιδεικνύεις ταυτόχρονα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την πιστωτική σου κάρτα δια της οποίας πραγματοποιήθηκε η αγορά. Δεχόμαστε MasterCard, Visa, Diners και American Express.Με τις πιστωτικές κάρτες MasterCard, Visa, Diners και American Express μπορείς να είσαι βέβαιος για την ασφάλεια των συναλλαγών σου με τη boomprice.net. Για την κρυπτογράφηση των στοιχείων σου χρησιμοποιούμε τη σύγχρονη μέθοδο Secure Socket Layer - (SSL).

Αντικαταβολή (Υποστηρίζεται μόνο για την Περιοχή της Χίου)

Μπορείς να πληρώσεις τα προϊόντα σου στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά. Θα σου ζητηθεί να υπογράψεις τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθούν τα προϊόντα σου και η απόδειξη αγοράς. Αυτή η μέθοδος πληρωμής υποστηρίζεται μόνο για την Περιοχή της Χίου και μόνο για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα για παράδοση (Δεν ισχύει για παραγγελίες). Για όλες τις άλλες περιοχές πρέπει να επιλεχθεί άλλος τρόπος πληρωμής.

Κατάθεση σε Λογαριασμό

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως τρόπο πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την boomprice.net. Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το όνομά σας στην αιτιολογία. Στη συνέχεια, μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά για την κατάθεσή σας στο 2271500650 ή στείλτε μας το καταθετήριο με email στο [email protected] ώστε να δρομολογήσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 4 εργάσιμων ημερών. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού η παραγγελία θεωρείται άκυρη. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση για την οποία έχει προηγηθεί κάποια άλλη συνεννόηση.

Παραλαβή από το κατάστημα

Φυσικά μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου και από το φυσικό κατάστημα boomprice.net στην Χίο. Μπορείς να ελέγξεις αν διατίθεται η δυνατότητα άμεσης παραλαβής καλώντας μας στο 22715 00650 ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της φόρας επικοινωνίας που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του Ιστότοπου μας.

Μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, θα λάβεις ένα e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το email δεν αποτελεί επιβεβαίωση αποστολής/σύναψη της σύμβασης! Η επιβεβαίωση αποστολής θα σου σταλεί μόλις το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή ή για παραλαβή από το κατάστημα.

Η επεξεργασία των παραγγελιών πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 21:00. Μόλις τα προϊόντα της παραγγελίας σου είναι έτοιμα για παραλαβή, θα λάβεις σχετική ειδοποίηση μέσω e-mail από το boomprice.net. Η επεξεργασία των παραγγελιών που υποβάλλονται Κυριακές και αργίες πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Έλεγξε τις ώρες λειτουργίας του τοπικού καταστήματος για την παραλαβή της παραγγελίας σου.