Προϊόντα
Καλάθι Αγορών

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα της παραγγελίας του πελάτη αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην boomprice.net εάν είναι εφικτό κατά την παραγγελία του, με οποιοδήποτε μέσο κριθεί πρόσφορο από την Εταιρεία, κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.
Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Ο χρόνος παράδοσης που μπορεί να αναφέρεται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση.
Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας των πελατών μας μέσω κάποιας υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
 
Στις περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου (όπως πλυντήρια,ψυγεία,κουζίνες κλπ) τα είδη αυτά μεταφέρονται έως το ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει ο πελάτης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς. Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, η boomprice.net δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το προϊόν παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που έχει υποδείξει ο πελάτης. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη είτε από την ίδια την boomprice.net είτε μετά από συνεννόηση της με τον εκάστοτε προμηθευτή του είδους για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.
 
Η boomprice.net δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις που αλλάζουν το καθεστώς των συναλλαγών) και θα δικαιούται, όταν αυτό συντρέχει, παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του. Η boomprice.net διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
 
 
Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής.

  • Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για προϊόντα μέχρι 2 κιλά.

  • Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με συνολικό βάρος άνω των 2 κιλών τα έξοδα Αποστολής υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης.

    • Για Μικρές συσκευές που υπερβαίνων τα 2 κιλά επιβάρυνονται 1,5€ ανά κιλό (Παράδοση στο χώρο σας).

    • Για Μεγάλες Οικιακές συσκεύες η αποστολή προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία  μέχρι τις  τοπικές αποθήκες της απ' όπου γίνεται και η παραλαβή τους από τον πελάτη.

    • Για κατ' οίκον παράδοση το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας.

Για αποστολές τα έξοδα αποστολής προσαρμόζονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος καθώς και από τον τόπο αποστολής. Θα προηγείτε τηλεφωνική συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών πρίν την αποστολή της παραγγελίας.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Ο πελάτης, εφόσον το επιθυμεί, θα ενημερώνεται για το κόστος μεταφορικών από το boomprice.net μέσω τηλεφώνου ή email.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εφόσον το έχετε διευκρινίσει κατά την παραγγελία.