Προϊόντα
Καλάθι Αγορών

Telemax JH-NR24-13Β Πάνελ Υπέρυθρων 2400W Κάλυψη (30τ.μ)

Telemax JH-NR24-13Β Πάνελ Υπέρυθρων 2400W Κάλυψη (30τ.μ)

Η παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να πληρωθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια στο τέλος της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard) αλλά και Χρεωστικές Κάρτες όλων των Τραπεζών. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και πραγματοποιείστε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς σε ένα από τους λογαριασμούς στις Τράπεζες Eurobank, Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank. Μετά το τέλος παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων για τους διαθέσιμους λογαριασμούς.

Μικρές Συσκευές
Οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές έως 3kg αποστέλλονται με COURIER και έχουν έξοδα μεταφοράς 5€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Μεγάλες Συσκευές
Για μεγάλες συσκευές υπάρχει δυνατότητα αποστολής με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας εάν αυτό είναι δυνατόν. Τα έξοδα αποστολής προκύπτουν κατόπιν συνεννόησης.
Telemax JH-NR24-13Β Πάνελ Υπέρυθρων 2400W Κάλυψη (30τ.μ)
Διαθεσιμότητα
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση
4 - 7 Εργάσιμες μέρες
 • Κωδικός Προϊόντος: JH-NR24-13Β
449,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 449,00€

Κορυφαία απόδοση και εμφάνιση με την θερμάστρα εξωτερικού χώρου Telemax JH-NR24-13Β Star 2400W κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά για εξαιρετική απόδοση με 4 σκάλες ισχύος. Δώστε στο κατάστημα σας κύρος, αποτελεσματικότητα αλλά και οικονομία.

Πάνελ Υπέρυθρων Telemax JH-NR24-13Β με Ισχύς 2400 watt, Εξαιρετική απόδοση χωρίς φώς ή θόρυβο, Κάλυψη 30τμ, Στήριξη στον τοίχο, Δυνατότητα έδρασης από την οροφή. Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι το τμήμα εκείνο του φάσματος το οποίο είναι "κάτω" από το κόκκινο χρώμα, δηλαδή έχει μικρότερη συχνότητα (ή αλλιώς, μεγαλύτερο μήκος κύματος).

Η υπέρυθρη ακτινοβολία δεν είναι ορατή από το ανθρώπινο μάτι. Ένα σώμα το οποίο εκπέμπει φως (όπως, για παράδειγμα, ένα θερμαντικό τύπου carbon) εμπεριέχει ένα ποσοστό υπέρυθρης ακτινοβολίας. Τα αμιγώς υπέρυθρα θερμαντικά panel, δεν εκπέμπουν καθόλου φως παρά μόνο ακτινοβολία στο μη-ορατό εύρος του φάσματος.

Η ακτινοβολία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο θέρμανσης. Ουσιαστικά, όλα τα αντικείμενα που έχουν θερμότητα, εκπέμπουν και ακτινοβολία. Η ακτινοβολία όμως με υπέρυθρες (δηλαδή εκπομπή ακτινοβολίας στο τμήμα εκείνο του φάσματος κοντά στο ερυθρό ή και κάτω από αυτό) είναι καταλληλότερη και αποδοτικότερη ως μέσο θέρμανσης. Ο λόγος είναι διότι το θερμαντικό σώμα δεν χρησιμοποιεί τον αέρα ως μέσο διάδοσης της θερμότητας αλλά ζεσταίνει απευθείας τα σώματα που βρίσκονται στο πεδίο διάδοσης του.

Ο ήλιος χρησιμοποιεί την ίδια αρχή λειτουργίας για να ζεστάνει αντικείμενα. Οι θερμικές ακτίνες, ζεσταίνουν τα αντικείμενα και όχι τον αέρα που βρίσκεται ανάμεσα. Τα υπέρυθρα Panel ακτινοβολούν τους τοίχους, τα αντικείμενα και τα σώματα των ανθρώπων. Ειδικά στον άνθρωπο, δημιουργεί μια αίσθηση καταπραϋντικής θερμότητας, παρόμοια με αυτή που αισθάνεται όταν ζεσταίνεται στον ήλιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Infrared Panel Heater
 • Εξαιρετική απόδοση χωρίς φώς ή θόρυβο
 • Ισχύς 2400 Watt
 • Κάλυψη 30τμ
 • Τηλεχειριστήριο
 • 4 διαβαθμίσεις ισχύος
 • Στήριξη στον τοίχο
 • Δυνατότητα έδρασης από την οροφή
 • Αδιαβροχοποίηση IPΧ4
 • Διαστάσεις 1675 x 250 x 145 mm
 • Βάρος 6.5 / 8 kg

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή