Προϊόντα
Καλάθι Αγορών

Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor

Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor
Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor
Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor
Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor
Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor
Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor

Η παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να πληρωθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια στο τέλος της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard) αλλά και Χρεωστικές Κάρτες όλων των Τραπεζών. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και πραγματοποιείστε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς σε ένα από τους λογαριασμούς στις Τράπεζες Eurobank, Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank. Μετά το τέλος παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων για τους διαθέσιμους λογαριασμούς.

Μικρές Συσκευές
Οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές έως 3kg αποστέλλονται με COURIER και έχουν έξοδα μεταφοράς 5€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Μεγάλες Συσκευές
Για μεγάλες συσκευές υπάρχει δυνατότητα αποστολής με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας εάν αυτό είναι δυνατόν. Τα έξοδα αποστολής προκύπτουν κατόπιν συνεννόησης.
Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα (3.5lt) 600W (2400)ABCA,HiSpin Motor
Διαθεσιμότητα
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση
6 - 10 Εργάσιμες μέρες
Δωρεάν
Παράδοση, Σύνδεση* και Επίδειξη στην Περιοχή της Χίου
*Εξαιρούνται Κλιματιστικά
 • Κωδικός Προϊόντος: BZGL2A310
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 99,00€

Bosch BZGL2A310 Ηλεκτρική Σκούπα, ισχύος 600 watt, με σύστημα PowerProtect που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμη και όταν η σακούλα γεμίζει και μεγάλη χωρητικότητα σακούλας σκόνης παρά τις μικρές διαστάσεις της σκούπας!Ολοκληρωμένα αποτελέσματα καθαρισμού συγκρίσιμα με ηλεκτρική σκούπα 2400 W με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.Νέος καινοτόμος κινητήρας HiSpin Motor με αεροδυναμικές λεπίδες και τέλεια διαμορφωμένη ροή αέρα για υψηλή απόδοση καθαρισμού και αναρρόφησης σκόνης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.BigCapacity: Μεγάλη χωρητικότητα σακούλας σκόνης παρά τις μικρές διαστάσεις της σκούπας

 • Η καλύτερη απόδοση καθαρισμού σε σκληρό πάτωμα
 • Φίλτρο υγιεινής για καθαρό αέρα. Φτάνει την κλάση επανεκπομπής σκόνης Β.  Αναρρόφηση σκόνης από χαλί και από σκληρό πάτωμα με αρμούς και διάκενα σε σύγκριση με την ηλεκτρική σκούπα BGL32400. Μετράται σύμφωνα με (IEC 60312-1: 2011-11)

Ισχυρές επιδόσεις για γρήγορo και εύκολο καθαρισμό:

 • Νέος καινοτόμος κινητήρας HiSpin Motor με αεροδυναμικές λεπίδες και τέλεια διαμορφωμένη ροή αέρα για υψηλή απόδοση καθαρισμού και αναρρόφησης σκόνης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Για έως και 60%*** περισσότερη ισχύ αναρρόφησης και την καλύτερη απόδοση της συσκευής, σου προτείνουμε τη χρήση της πρωτοποριακής σακούλας σκόνης PowerProtect, τύπου G ALL (BBZ41FGALL)
 • Η καλύτερη απόδοση καθαρισμού στην αναρρόφηση σκόνης σε σκληρό δάπεδο (κατηγορία Α, σύμφωνα με την ετικέτα ενέργειας (ΕΕ αριθ. 665/2013))

Δύναμη αναρρόφησης σε μερικώς γεμάτη σακούλα σκόνης (400 γρ) σε σύγκριση με τις σακούλες Siemens / Bosch Type G χωρίς την τεχνολογία PowerProtect και δοκιμασμένες σε συσκευές των σειρών ηλεκτρικών σκουπών BSGL5 ... / VSZ5

 • Διαθέτει φίλτρο υγιεινής για καθαρό αέρα, που φτάνει την κλάση επανεκπομπής σκόνης Β.(Ανταλλακτικά φίλτρα σακούλες: G)
 • Διαθέτει πλενόμενο φίλτρορυθμιζόμενο πέλμα για χαλιά και πατώματα και εξάρτημα 2 σε 1, ακροφύσιο ταπετσαρίας/κοιλότητας
 • Διαθέτει τηλεσκοπικό σωλήνα, εργονομική χειρολαβή Ergo grip, ωφέλιμη χωρητικότητα σακούλας φίλτρου: L, αυτόματο τύλιγμα καλωδίου και ακτίνα δράσης: 8 m
 • Με μεγάλη χωρητικότητα σακούλας σκόνης, παρά το μικρό μέγεθος της σκούπας, ελαχιστοποιεί τις αλλαγές σακούλας σκόνης και μειώνει το κόστος

Ηλεκτρονική ρύθμιση της απορροφητικότητας μέσω περιστροφικού διακόπτη, 2 μεγάλες σταθερές ρόδες / μια μικρή περιστρεφόμενη, ένδειξη αλλαγής σακούλας και βοήθεια στάθμευσης και αποθήκευσης και Αυτόματο τύλιγμα καλωδίου.
Εύκολη αποθήκευση: Πολύ βολική, ακόμα και μετά το σκούπισμα. Η συσκευή αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα χάρη στο co

=====================================================================================

BZGL2A310
 Μέγιστη ισχύς: 600 W
 Ολοκληρωμένα αποτελέσματα καθαρισμού συγκρίσιμα με ηλεκτρική σκούπα 2400 W – εντυπωσιακή απόδοση με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση
 BigCapacity: Μεγάλη χωρητικότητα σακούλας σκόνης παρά τις μικρές διαστάσεις της σκούπας
 Λιγότερο συχνές αλλαγές σακούλας σκόνης και χαμηλότερο κόστος χάρη στη μεγάλη σακούλα χωρητικότητας 3,5 λίτρων
 Η καλύτερη απόδοση καθαρισμού σε σκληρό πάτωμα – κατηγορία A
 Νέος καινοτόμος κινητήρας HiSpin Motor με αεροδυναμικές λεπίδες και τέλεια διαμορφωμένη ροή αέρα για υψηλή απόδοση καθαρισμού και αναρρόφησης σκόνης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 Για έως και 60% περισσότερη ισχύ αναρρόφησης και την καλύτερη απόδοση της συσκευής προτείνουμε τη χρήση της πρωτοποριακής σακούλας σκόνης PowerProtect, τύπου G ALL (BBZ41FGALL)
 Φίλτρο υγιεινής για καθαρό αέρα – φτάνει την κλάση επανεκπομπής σκόνης στην κατηγορία B.
 Πλενόμενο φίλτρο
 Ρυθμιζόμενο πέλμα για χαλιά και πατώματα
 Εξαρτήματα 2 σε 1: ακροφύσιο ταπετσαρίας / κοιλότητας
 Τηλεσκοπικός σωλήνας
 Εργονομική χειρολαβή Ergo grip
 Ωφέλιμη χωρητικότητα σακούλας φίλτρου: L
 BigCapacity: μεγάλη χωρητικότητα σακούλας σκόνης – ελαχιστοποιεί τις αλλαγές σακούλας σκόνης και μειώνει το κόστος
 Αυτόματο τύλιγμα καλωδίου
 Ακτίνα δράσης: 8 m
 Ηλεκτρονική ρύθμιση της απορροφητικότητας μέσω περιστροφικού διακόπτη
 2 μεγάλες σταθερές ρόδες & 1 μικρή περιστρεφόμενη
 EasyStorage: Εύκολη αποθήκευση, πολύ βολική, ακόμα και μετά το σκούπισμα. Η συσκευή αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα χάρη στο compact σχήμα της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερο χώρο για άλλα αντικείμενα.
 Βοήθεια στάθμευσης και αποθήκευσης
 Ενεργειακή κλάση: Α
 Επανεκπομπή σκόνης: B
 Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: C
 Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A
 Χρώμα: κόκκινο


 Χώρα κατασκευής: Πολωνία (PL)

mpact σχήμα της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερο χώρο για άλλα αντικείμενα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή