Προϊόντα
Καλάθι Αγορών

Bosch HRA574BS0 Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)

Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Bosch HRA574BS0  Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)

Η παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να πληρωθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια στο τέλος της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard) αλλά και Χρεωστικές Κάρτες όλων των Τραπεζών. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και πραγματοποιείστε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς σε ένα από τους λογαριασμούς στις Τράπεζες Eurobank, Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank. Μετά το τέλος παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων για τους διαθέσιμους λογαριασμούς.

Μικρές Συσκευές
Οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές έως 3kg αποστέλλονται με COURIER και έχουν έξοδα μεταφοράς 5€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Μεγάλες Συσκευές
Για μεγάλες συσκευές υπάρχει δυνατότητα αποστολής με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας εάν αυτό είναι δυνατόν. Τα έξοδα αποστολής προκύπτουν κατόπιν συνεννόησης.
Bosch HRA574BS0 Πυρολυτικός Φούρνος,inox, Ατμού 71lt,AutoPilot 10,με 8 τρόπους λειτουργίας,Ισπανία (ES)
Διαθεσιμότητα
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση
10 - 20 Εργάσιμες μέρες
Δωρεάν
Παράδοση, Σύνδεση* και Επίδειξη στην Περιοχή της Χίου
*Εξαιρούνται Κλιματιστικά
  • Κωδικός Προϊόντος: HRA574BS0
615,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 615,00€

HRA574BS0 Εντοιχιζόμενος φούρνος (άνω πάγκου), Serie | 4

 

Ο καθαρισμός του φούρνου με το χέρι μπορεί να είναι πολύ κουραστικός και χρονοβόρος. Χάρη στους νέους φούρνους μας με την ενσωματωμένη λειτουργία αυτοκαθαρισμού με Πυρόλυση, μπορείτε τώρα να γλιτώσετε από αυτή την υποχρέωση για τα καλά. Χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας ή να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα καθαρισμού. Απλά πατήστε Start (Έναρξη) και ο φούρνος σας - ανάλογα με τον βαθμό ρύπανσης - θερμαίνεται μέχρι τους 480 °C και καίει τυχόν λίπη ή υπολείμματα τροφίμων. Το μόνο που έχει απομείνει για σας είναι λίγη στάχτη, η οποία απομακρύνεται εύκολα. Με αυτό τον τρόπο, ο φούρνος σας δεν κάνει μόνο το φαγητό μια πραγματική απόλαυση, αλλά επίσης και τον καθαρισμό που ακολουθεί.

 

Τραγανό από έξω, Αφράτο από μέσα

Προσθέτοντας ατμό ενώ π.χ. ψήνετε ένα ψωμί, το αποτέλεσμα ψησίματος γίνεται ακόμα καλύτερο. Ο ατμός εμποδίζει το στέγνωμα του φαγητού, παρέχει μια νόστιμη τραγανή κρούστα και κρατά το ψωμί αφράτο από μέσα. Απλώς συμπληρώστε την απαιτούμενη ποσότητα νερού στο αφαιρούμενο και κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων μικρό μπολ νερού που είναι ενσωματωμένο στο κάτω μέρος του φούρνου και ρυθμίστε τη λειτουργία θέρμανσης «hotair steam». Έτσι, και άλλα πιάτα που παρασκευάζονται με ψήσιμο και ψήσιμο γίνονται πιο γευστικά.

Το αυτόματο μαγείρεμα έγινε εύκολο

Με το AutoPilot 10 μπορείτε να μαγειρέψετε τέλεια τα γεύματά σας. Αφού τοποθετήσετε το φαγητό σας στο φούρνο, επιλέξτε το κατάλληλο αυτόματο πρόγραμμα, ανάμεσα σε 10 , στην οθόνη επιλογών. Απλά προσθέστε το βάρος του φαγητού και πατήστε το "Start". Στη συνέχεια αναλαμβάνει το πρόγραμμα AutoPilot, το οποίο καθορίζει τον τρόπο μαγειρέματος, τη θερμοκρασία και τη διάρκεια μαγειρέματος. Αναλαμβάνει ακόμα και να σβήσει το φούρνο προς το τέλος του χρόνου μαγειρέματος. Καθώς για ορισμένα φαγητά με το AutoPilot απαιτείται η χρήση σκεύους φούρνου με καπάκι, ο φούρνος επίσης παραμένει καθαρός. Το μαγείρεμα δεν θα μπορούσε να γίνει απλούστερο

Επιτύχετε νόστιμα αποτελέσματα ψησίματος

Χάρη στη λειτουργία θέρμανσης "hotair steam" η θερμότητα και η υγρασία κατανέμονται ομοιόμορφα στο εσωτερικό του φούρνου. Έτσι, το φαγητό γίνεται τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά.

Ο "απαλός" τρόπος μαγειρέματος

Θέλετε να εξοικονομείτε ενέργεια κατά τη διάρκεια του ψησίματος; Με τη λειτουργία ήπιο ψήσιμο Hotair, βελτιώσαμε τη λειτουργία θέρμανσης του φούρνου που χρησιμοποιείται πιο συχνά. Έτσι, ο ανεμιστήρας κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλο το εσωτερικό του φούρνου, γεγονός που συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, όταν ψήνετε σε ένα μόνο επίπεδο, όπως στη περίπτωση μικρών αρτοσκευάσματων, δεν απαιτείται προθέρμανση του φούρνου.

Ομοιόμορφο ψήσιμο, χρησιμοποιώντας έως και τρία επίπεδα

Πλέον, μπορείτε να ψήσετε πολλές λιχουδιές, όπως μπισκότα, σε έως και τρία επίπεδα ταυτόχρονα. Ο ανεμιστήρας 3D Hotair διανέμει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα στο εσωτερικό του φούρνου. Επιπλέον, μπορείτε να ψήσετε ταυτόχρονα τρία διαφορετικά φαγητά χωρίς να αναμειχθούν οι γεύσεις. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να ψήσετε ταυτόχρονα ένα ταψί μακαρόνια σουφλέ για απόψε, καθώς και μάφιν και μπισκότα για να τα απολαύσετε αύριο με το πρωινό

Τρόποι Ψησίματος

3DΗotair, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο, Συνδυασμός θερμού αέρα & ατμού

AutoPilot 10

Με το AutoPilot 10, μαγειρεύετε το γεύμα σας στην τελειότητα. Αφού τοποθετήσετε το πιάτο σας στο φούρνο, επιλέξτε από τα 10 πιο κατάλληλα αυτόματα προγράμματα του μενού. Απλώς προσθέστε το βάρος του πιάτου και πατήστε start. Στη συνέχεια, το AutoPilot αναλαμβάνει και καθορίζει τη λειτουργία μαγειρέματος, τη θερμοκρασία και το χρόνο μαγειρέματος. Σταματάει ακόμη και το πρόγραμμα στο τέλος του χρόνου μαγειρέματος. Επειδή ορισμένα τρόφιμα με AutoPilot απαιτούν τη χρήση πυρίμαχου σκεύους με καπάκι, οι εσωτερικοί τοίχοι παραμένουν καθαροί. Για εξαιρετικά απλό μαγείρεμα.

 

Με την πυρόλυση, ο φούρνος σας θα καθαριστεί πλέον μόνος του.

Με τη λειτουργία πυρόλυσης, δεν χρειάζεται πλέον να καθαρίζετε τον φούρνο σας με το χέρι. Η συσκευή εκτελεί αυτήν την εργασία αυτόματα, χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών. Ανάλογα με τον βαθμό βρωμιάς, η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει έως και τους 480°C, αφήνοντας στο τέλος του κύκλου μόνο λίγες στάχτες για να σαρωθούν.\

 

Cleaning Assistance

Ο φούρνος σας είναι ελαφρώς λερωμένος και θέλετε να τον καθαρίσετε γρήγορα; Απλώς τοποθετήστε περίπου 400 ml νερό και μια σταγόνα υγρού απορρυπαντικού στο τηγάνι βάσης και μετά ρυθμίστε την κατάλληλη λειτουργία θέρμανσης, θερμοκρασία και διάρκεια. Το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα καθαρισμού μαλακώνει τα υπολείμματα του ψησίματος, ώστε να μπορείτε απλώς να το σκουπίζετε, για γρήγορο και απλό καθαρισμό του φούρνου.

 

Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή κλάση: Α

Ωφέλιμος χώρος θαλάμου: 71 L

Λειτουργία επιπρόσθετου ατμού: Με την προσθήκη ατμού το φαγητό γίνεται εξωτερικά τραγανό και εσωτερικά ζουμερό

Φούρνος με 8 τρόπους λειτουργίας

3D Hotair – τέλεια αποτελέσματα χάρη στη βέλτιστη κατανομή θερμότητας σε τρία επίπεδα ταυτόχρονα

Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής Granit Email

Πυρόλυση – Τεχνολογία αυτοκαθαρισμού με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία επίπεδα καθαρισμού

Τριπλό κρύσταλλο πόρτας

Βυθιζόμενοι διακόπτες, Περιστροφικοί διακόπτες

Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής,

AutoPilot 10: 10 αυτόματα προγράμματα – αυτόματη εκκίνηση

Αριθμός επιπέδων σκάλας: 5

Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας

Οθόνη LED ψηφιακών ενδείξεων – ευκολία στην λειτουργία του φούρνου και άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες προγραμματισμού χρόνου (κόκκινος οπίσθιος φωτισμός)

Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση

Αποσπώμενο δοχείο νερού 250 ml

Φωτισμός φούρνου,

Ανεμιστήρας ψύξης,

Φωτισμός αλογόνου,

Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά,

Χρώμα: Inox

Διαστάσεις 595 x 594 x 548 mm

Χώρα κατασκευής: Ισπανία (ES)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή