Προϊόντα
Καλάθι Αγορών

Inventor

Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: KRM-ION-10L
Αναλυτική ΠεριγραφήΑίσθηση φρεσκάδας και ιδανικά επίπεδα υγρασίας άμεσα & χωρίς ενοχλητικούς θορύβους!Η σειρά αφυγραντήρων KARMA ION διαθέτει ιονιστή που συμβάλλει στην εξουδετέρωση των επιβλαβών σωματιδίων της ατμόσφαιρας, δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον! Επιπλέον, με τη λ..
125,00€ Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: CF-ION-10L
Η σειρά αφυγραντήρων Comfort ήρθε για να χαρίσει την αίσθηση μιας απόλυτα καθαρής, ευχάριστης και ιδανικής ατμόσφαιρας χωρίς ίχνος υγρασίας.Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η κατασκευή του είναι ποιοτική.ΙονιστήςΕξασφαλίστε υγιεινή και καθαρή ατμό..
139,00€ Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: MBC51W
Το mini bar της Inventor MBC51W συγκρατεί την ψύξη στο εσωτερικό του και αποτρέπει τις απώλειες θερμοκρασίας που μπορεί να αλλοιώσουν το φορτίο, χάρη στα λάστιχα προηγμένης τεχνολογίας που περιβάλλουν την πόρτα του.Η θερμοκρασία διατηρείται αμείωτη με αποτέλεσμα να εξασφαλίζετε τέλεια ψυκτική ..
145,00€ Χωρίς ΦΠΑ:145,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: EP3-ION-10L
ΙονιστήςΕξασφαλίστε υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας και απολαύστε απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας όπως όταν νιώθετε στη φύση χάρη στον ενσωματωμένο Ιονιστή! Ο τρόπος με τον οποίο o Ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο καθαρού, υ..
149,00€ Χωρίς ΦΠΑ:149,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: CF-ION-12L
Η σειρά αφυγραντήρων Comfort ήρθε για να χαρίσει την αίσθηση μιας απόλυτα καθαρής, ευχάριστης και ιδανικής ατμόσφαιρας χωρίς ίχνος υγρασίας.ΙονιστήςΕξασφαλίστε υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας και απολαύστε απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας όπως όταν βρίσκεστε στη φύση χάρη στον ε..
159,00€ Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: EP3-ION-12L
Με τη σειρά αφυγραντήρων EVA ION απολαμβάνετε ιδανικά επίπεδα υγρασίας με τον πιο αθόρυβο τρόπο, χάρη στην Αθόρυβη Λειτουργία, ενώ εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον χάρη στον ενσωματωμένο ιονιστή που εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας. ΙονιστήςΕξασφαλίστε υγιειν..
159,00€ Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: MBC51B
Το mini bar της Inventor MBC51B συγκρατεί την ψύξη στο εσωτερικό του και αποτρέπει τις απώλειες θερμοκρασίας που μπορεί να αλλοιώσουν το φορτίο, χάρη στα λάστιχα προηγμένης τεχνολογίας που περιβάλλουν την πόρτα του.Η θερμοκρασία διατηρείται αμείωτη με αποτέλεσμα να εξασφαλίζετε τέλεια ψυκτική ..
161,00€ Χωρίς ΦΠΑ:161,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: MF1-99MDL
Η χαμηλή ετήσια κατανάλωση του Inventor MF1-99MDL και η στάθμη θορύβου είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η επιλογή συσκευής με ενεργειακή κλάση F. Εξασφαλίστε υψηλή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και ενεργειακό αποτύπωμα.Λειτουργία Κατάψυξης / Συντήρησης ..
204,00€ Χωρίς ΦΠΑ:204,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: CF-WUHI-16L
Η σειρά αφυγραντήρων Comfort ήρθε για να χαρίσει την αίσθηση μιας απόλυτα καθαρής, ευχάριστης και ιδανικής ατμόσφαιρας χωρίς ίχνος υγρασίας. Δημιουργήστε τέλειες συνθήκες στον χώρο σας χάρη στον Ιονιστή που διαθέτει ο αφυγραντήρας που σας χαρίζει καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από ρύπου..
229,00€ Χωρίς ΦΠΑ:229,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: MF1-142MDL
Καταψύκτης Inventor MF1-142MDL με χωρητικότητα 142 λίτρα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για κατεψυγμένα τρόφιμα έως και για 2-3 άτομα. Οριζόντιοι καταψύκτες ενεργειακής κλάσης F με λειτουργίες που δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουρ..
245,00€ Χωρίς ΦΠΑ:245,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: PR-ION-20L
Με τον αφυγραντήρα PR-ION-20L της Inventor έχετε καθαρή & υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς ενοχλητικούς θορύβους από όπου και αν βρίσκεστε!    Απαλλαγείτε από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς χάρη στον ενσωματωμένο ιονιστή     Ρυθμίστε τη συσκευή σας από όπου και αν βρίσκεστε οπ..
259,00€ Χωρίς ΦΠΑ:259,00€
Κατασκευαστής: Inventor Κωδικός Προϊόντος: CF-WUHI-20L
Η σειρά αφυγραντήρων Comfort ήρθε για να χαρίσει την αίσθηση μιας απόλυτα καθαρής, ευχάριστης και ιδανικής ατμόσφαιρας χωρίς ίχνος υγρασίας. Δημιουργήστε τέλειες συνθήκες στον χώρο σας χάρη στον Ιονιστή που διαθέτει ο αφυγραντήρας που σας χαρίζει καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από ρύπου..
265,00€ Χωρίς ΦΠΑ:265,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 57 (5 Σελ.)